طرز تهیه اناربیج را با دقت در این مقاله دنبال کنید!


ابتدا، گردو را آسیاب کنید یا آن را چرخ کنید و داخل قابلمه با ۴/۱ فنجان روغن تفت دهید (فقط در حدی که بوی خامی گردو گرفته شود) به آن پیاز ریز شده اضافه کنید و تفت دهید. سپس، آب را تا حدی که روی گردو را بگیرد اضافه کنید و بگذارید بپزد.

آب گردو که جمع شد یعنی گردو پخته است. رب انار، آب انار و ۲ لیوان آب را به گردو اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد.

سبزی را خرد کنید و با نصف فنجان روغن خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سیر را له کرده و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سبزی را به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد و روغن گردو در بیاید. سپس مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید ۴۰ دقیقه دیگر هم بپزد.

برای درست کردن کته، برنج را بشویید . دو برابر وزن آن آب، به ازای هر یک کیلو برنج ۱ قاشق مربا خوری نمک و نصف فنجان روغن اضافه کنید و نیم ساعت خیس کنید. سپس، قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید تا آب آن تمام شود. بعد، در آن را بگذارید و با حرارت کم آن را کته کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://griffinxywt48383.suomiblog.com/-8990338

http://elliottgypg60370.shotblogs.com/-8505019

http://titussjar04715.blogdigy.com/-8255140

http://emilianoabay50615.blogminds.com/-8404972

http://dominickkjml04949.uzblog.net/-8868125

http://chancejasi71482.isblog.net/-11062682

http://caidenfjjf72727.alltdesign.com/-13775707

http://gunnerhari71482.canariblogs.com/-9463132

http://emilioceee73849.amoblog.com/-15150466

http://lorenzoppqp27384.total-blog.com/-231462


گیل جار http ,  ,com ,گردو ,دهید ,آب ,کنید و ,    ,اضافه کنید ,و با ,فنجان روغنمنبع

ساج سفالی چیست؟

معرفی اناربیج

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

تسمه استیل زیرپوش ضد عرق هزینه ی اجرای سقف شیروانی دانلود سرا مرکز فروش قطعات لیفتراک تویوتا رهايي از سيگار surgerycenter خرید سکه 8 ball pool گله از من نکن روان شناس حرفه ای