طرز تهیه اناربیج را با دقت در این مقاله دنبال کنید!
ابتدا، گردو را آسیاب کنید یا آن را چرخ کنید و داخل قابلمه با ۴/۱ فنجان روغن تفت دهید (فقط در حدی که بوی خامی گردو گرفته شود) به آن پیاز ریز شده اضافه کنید و تفت دهید. سپس، آب را تا حدی که روی گردو را بگیرد اضافه کنید و بگذارید بپزد.
آب گردو که جمع شد یعنی گردو پخته است. رب انار، آب انار و ۲ لیوان آب را به گردو اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد.
سبزی را خرد کنید و با نصف فنجان روغن خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سیر را له کرده و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سبزی را به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد و روغن گردو در بیاید. سپس مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید ۴۰ دقیقه دیگر هم بپزد.
برای درست کردن کته، برنج را بشویید . دو برابر وزن آن آب، به ازای هر یک کیلو برنج ۱ قاشق مربا خوری نمک و نصف فنجان روغن اضافه کنید و نیم ساعت خیس کنید. سپس، قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید تا آب آن تمام شود. بعد، در آن را بگذارید و با حرارت کم آن را کته کنید.